Το 2013 φτιάξτε από ένα παιχνίδι το μήνα!

Με το που πλησιάζει ο καινούριος χρόνος υπάρχει η συνήθεια να βάζουμε στόχους για το νέο έτος. Άλλοι λένε ότι θα χάσουν βάρος, άλλοι ότι θα γυμνάζονται περισσότερο, τα παιδιά ότι θα είναι καλύτεροι μαθητές κτλ.

Υπάρχουν όμως και λίγο πιο ασυνήθιστοι στόχοι. Πριν από μερικές ημέρες έπεσα πάνω σε μια σελίδα που μας προτρέπει το νέο έτος να φτιάξουμε από ένα παιχνίδι το μήνα. Προφανώς η σελίδα απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Σε αυτούς που είναι (ή θα ήθελαν να είναι) προγραμματιστές παιχνιδιών.

Αν σας φαίνεται πολύ δύσκολο εγχείρημα δεν έχετε άδικο. Όμως δεν είναι ακατόρθωτο. Ο ίδιος ο εμπνευστής της σελίδας κατάφερε να φτιάχνει από ένα παιχνίδι το μήνα το 2012. Μάλιστα περιγράφει την εμπειρία του σε ένα ενδιαφέρον άρθρο και μας προτρέπει να τον μιμηθούμε για το 2013!

Οι κανόνες είναι απλοί: δεν υπάρχουν κανόνες. Μπορείτε να φτιάξετε παιχνίδια με όποιο τρόπο και περιεχόμενο θέλετε, ακόμα και επιτραπέζια. Ήδη είναι εκατοντάδες αυτοί που γράφτηκαν στη σελίδα. Ανάμεσα τους είμαι και εγώ, αν και η αλήθεια είναι ότι εξαρχής δεν έχω σκοπό να το τηρήσω. Απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον και σκέφτηκα ότι έστω και ένα παιχνίδι να καταφέρω να κάνω μέσα σε ένα χρόνο καλό θα είναι.

Εσείς τι στόχους βάλατε για το 2013;

This entry was posted in Παιχνίδια, Προγραμματισμός, Χόμπι and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: URL για τράκμπακ.

Αφήστε σχόλιο

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Λάβετε ενημερώσεις μέσω RSS

  • Λάβετε ενημερώσεις μέσω e-mail

    Εισάγετε το e-mail σας:

    Παρέχεται από το FeedBurner