Τρελός επιστήμονας

Projects

Τρελός επιστήμονας
Τρελός επιστήμονας (από: J.J. at the English language Wikipedia)

Μέσα στο μυαλό μου είμαι τρελός επιστήμονας και φοβερός χακεράς. Στην πραγματικότητα όμως δε πλησιάζω καν στο να είμαι οτιδήποτε από τα δύο. Ωστόσο δε μου λείπουν οι ιδέες για διάφορα projects που θα κάνω “κάποτε”. Ελπίζω κάποια από αυτά να μη μείνουν ιδέες αλλά να γίνουν πραγματικότητα.

Δε μιλάω για πρωτοποριακά πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει. Ίσα ίσα, αυτά που θέλω να κάνω είναι πράγματα που τα έχουν κάνει πολλοί πριν από εμένα. Ενδεικτικά τα projects αυτά αφορούν το προγραμματισμό, όπως διαδικτυακές εφαρμογές, παιχνίδια κ.α., ηλεκτρονικές κατασκευές που κυμαίνονται από ένα απλό θερμόμετρο μέχρι quadcopters και ρομπότ. Δεν είναι ανάγκη να τα φτιάξω όλα μόνος μου βέβαια. Μπορεί να είναι και έτοιμα, όπως ο μετεωρολογικός σταθμός που σκεφτόμουν να βάλω στην ταράτσα.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε όποιος θέλει να ασχοληθεί με τόσα πολλά στο τέλος δε κάνει τίποτα. Ειδικά όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος λόγο δουλειάς και οικογενειακών υποχρεώσεων. Κάπως έτσι είμαι και εγώ. Σκοπεύω όμως να αλλάξω και να κάνω έστω και λίγα από αυτά που κατά καιρούς έχουν περάσει από το μυαλό μου. Ακόμα και αυτό το ιστολόγιο είναι ένα τέτοιο βήμα αφού για χρόνια έλεγα ότι θα ξεκινήσω.

Σε αυτή τη σελίδα, κάτω από τον τίτλο “Projects”, σκοπεύω να έχω συγκεντρωμένα ότι από αυτές τις ιδέες θα ξεκινάω (κι ελπίζω ενίοτε να τελειώνω). Τα περισσότερα τα projects θα τα ξεκινάω ως αρχάριος (και πολλές φορές πιο άσχετος κι από αρχάριος) αλλά όλοι από κάπου ξεκινάνε.

Λίστα με δημοσιευμένα projects

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *